Gästplats Gränna

Lite mer än en vanlig ställplats!

Mat och Dryck

Här har vi våra rekommendationer för att få fantastiska luncher, middagar och fika.

Klicka på bilderna för att gå till respektive matställes hemsida.

Gränna Hamn

Hamnkrogen

Hamnkrogen ligger fint belägen i Gränna Hamn med utsikt över Vättern, Visingsö och färjeläget. Vi serverar god och vällagad mat i en avslappnad och härlig miljö.

Rökeri

Grännarokeri

Vi ligger i anslutning till Hamnkrogen i Gränna och erbjuder Rökt fisk, röror, såser, baguetter och tallrikar under sommarsäsongen.

Källarvalv

Restaurang Valvet

Belägen i hjärtat av Gränna i ett källarvalv med anor från sent 1600-tal.  Vi ville skapa ett ställe där våra gäster känner sig välkomna, sedda och kan äta en god vällagad middag.

Traditionell Restaurang

Gyllene Uttern

 Från den rustika slottsborgen till magnifika målningar, gnistrande takkronor, och klassisk riddarutrustning. Här hittar du en högkvalitativ restaurang och genuint värdskap.

Pizzeria

Mac Andrée

Grennabaren Mac Andrée har sedan 2010 levererat Pizza, husmanskost och hamburgare.
Välj att ta med dig maten, eller varför inte slå dig ner på bakgården där vi under sommartid öppnar uteserveringen.

Gränna Hamn

Pir Kro

Pir Kro ligger vacker vid vattnet i Gränna hamn. Vi serverar god och vällagad mat och det finns mycket gott att välja på. Vi serverar allt ifrån fisk från Vätterns klara vatten till frasiga pizzor.

50-tals fika

Fiket

Med unik miljö & atmosfär kan du få uppleva nostalgi på hög nivå. I vårt egna bageri bakar vi klassiker så som wienerbröd, radiokaka & dammsugare men vi testar gärna på dem nya trenderna med.

Mer än en vägkrog

Restaurang Brahehus

Restaurang Brahehus är en vägkrog som sticker ut.
Hos oss kan du njuta av god mat och dryck, och i kombination med den fantastiska utsikten över Vättern bli upplevelsen hos oss något alldeles extra.

Gränna Torg

Amalia`s

 Här sitter du i en vacker miljö och blir omhändertagen av vänner. Har du något att fira eller vill ni bara njuta av dagen, så plockar du favoriter från vår à la carte meny.
Till lunch finn vår husman alltid till gänglig.